Acasă » 2017 » Mai » 21 » 100 Mesaje Din Suflet (part1)
20:06
100 Mesaje Din Suflet (part1)
  1. Dacã existã undeva un om mai incompetent ca mine, dar care-L cautã pe Dumnezeu mai sincer decât mine, pe acela îl va folosi Dumnezeu înaintea mea.
  2. Ceea ce altii dispretuiesc, Dumnezeu este incantat sa onoreze.
  3. Daca noi nu suntem dispusi sa participam la schimbare, Dumnezeu va cauta alti tineri, daca nu va gasi, El va astepta… alta generatie.
  4. Daca gasesc in mine o dorinta pe care nicio experienta din lumea asta nu o poate satisface, atunci cea mai probabila explicatie e aceea ca am fost creat pentru o alta lume.
  5. Iadul e dovada respectului si dragostei din partea lui Dumnezeu pentru om. Daca nu L-ai vrut in viata asta, de ce sa te oblige sa stai o vesnicie alaturi de El in cer?
  6. Biblia este singura carte al carei Autor este prezent cand o citesti.
  7. Cei mai mulţi oameni nu vin la Cristos ca reacţie imediată la o predică pe care o aud într-o sală plină de oameni. Ei vin la Christos din cauza influenţei unei persoane care trăieşte pentru Gloria lui Isus şi în care efectiv Il vezi pe Christos ca Domn, Mire,Iubit, Rege, Stăpân, Prieten şi Mântuitor.
  8. Dacă credinţa ta nu te schimbă, ea nici nu te-a mântuit!
    Nu poti deveni parte din poporul lui Dumnezeu, care este Biserica lui Christos, printr-un act de vointa, sau prin schimbare de caracter, sub influenta anumitor persoane din conducerea bisericii, ci trebuie sa fii nascut din nou din Samanta lui Dumnezeu!
  9. Daca te poti uita la pacat fara niciun regret, atunci nu te-ai uitat niciodata la Hristos.
  10. In spatele oricarui invingator sta cineva care spune:”Am INCREDERE in TINE”.
  11. URGENT!Scuza-ma ca te incomodez, e foarte urgent. Am un prieten care a venit de foarte departe si trebuie sa ramana undeva. Astfel, I-am indicat casa ta. Te rog primeste-L si iubeste-L. Numele Lui e Isus Cristos . Acum spune bine incet: ¨Poti intra , Doamne, eu am nevoie de Tine, curata inima mea cu Sangele Tau si binecuvanteaza familia mea.¨ Trimite la 20 persoane si Dumnezeu poate schimba viata cuiva prin tine. Daca vei refuza , aminteste-ti ! Isus a spus: “Daca ma negi intre oameni, te voi nega inaintea Tatalui.
  12. Prognoza meteo! Maine, ca si astazi, cerurile vor arata Slava lui Dumnezeu, iar soarele va reflecta razele indurarii Sale! Atentie!: Din regiunea Paradis se va indrepta spre tine o ploaie de binecuvantari! Nu-ti lua umbrela, lasa-le sa te cuprinda pe deplin..! Meteorolog de serviciu: silvian4mission
  13. Fa-ti timp sa traiesti- este secretul succesului, fa-ti timp sa gandesti- este sursa puterii, fa-ti timp sa te joci- este secretul tineretii, fa-ti timp pentru prietenie- este sursa fericirii, fa-ti timp sa razi- iti va usura povara vietii, fa-ti timp sa visezi- iti va invata sufletul sa zboare, fa-ti timp pentru familie- este mereu aproape.
  14. Cand Satan ti-aduce aminte de trecutul tau, adu-i aminte si tu de viitorul lui!
  15. Dumnezeu merge in fata ta ca un ghid, in spatele tau ca un protector si langa tine ca un prieten.
  16. Din vuietul multimii retrage-te-n tacere, mereu din bunatate fa-ti zilnic o placere, prin lumea nedreptatii pastreaza-ti calea dreapta, caci vei primi odata din ceruri o rasplata!
  17. Biblia nu este invechita, nici moderna, ci este eterna. Cititi-o si va veti convinge de Adevarul mantuirii prin Credinta in Mantuitorul Isus Hristos.
  18. Bunatatea inimii… frumusetea sufletului..!
  19. Sufletul n-ar avea curcubeu daca ochii n-ar avea lacrimi !!
  20. Sa mergem la lumea aflata in nevoie, ducand Cuvantul de care are nevoie !!
  21. Valoarea Bibliei nu consta in simplul fapt al cunoasterii ei, ci in ascultarea ei.
  22. Poti aduna multa cunostinta prin efortul propriu, dar adevarata intelepciune vine numai de la Dumnezeu !!
  23. Incearca sa numeri stelele intr-o noapte senina ca sa vezi cat de des Se gandeste Dumnezeu la tine, incearca sa numeri infinitatea de flori pe o pajiste si ai sa vezi de cate ori incearca Dumnezeu sa-ti faca bucurii, ai numarat gingasii fulgi de nea intr-o zi de iarna? De atatea ori cauta Dumnezeu sa te sustina.
  24. Dumnezeu este partenerul nevazut in orice lucrare de calitate !!
  25. Credinta mica te poate duce in cer, dar una mare poate aduce cerul la tine !!
  26. Dumnezeu este cunoscut ca foloseste lucrurile nesemnificative pentru a realiza lucruri imposibile !
  27. Omul propune, dar Dumnezeu dispune !
  28. Marile batalii ale vietii se dau zilnic in incaperile tacute ale sufletului !
  29. O Biblie uzata de mult citit este semnul unui suflet bine hranit !
  30. Nu te uita cu coada ochiului la ispita, in timp ce te rogi sa nu cazi in ea !
  31. Biserica inradacinata in Dumnezeu nu va putea fi niciodata dezradacinata de om!
  32. Inima lui Dumnezeu este miscata ori de cate ori inima copiilor Sai este incercata !
  33. Nu exista biruinta fara suferinta !
  34. Sa fii salvat aici  inseamna sa fii in siguranta dincolo !
  35. Lasa-L pe Dumnezeu sa lucreze prima data in viata ta, si apoi lasa-L sa lucreze prin viata ta !
  36. Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti de la lume !
  37. Nicio datorie nu este mai urgenta decat aceea de a spune “multumesc”.
  38. Viata este ca o piesa de teatru, nu lungimea ei conteaza, ci felul cum isi interpreteaza rolul.
  39. Puterea este capacitatea de a transforma intentia in realitate si de a o sustine.
  40. Ca un lastar frumos si verde intr-un pamant uscat de soare, ca un izvor ce nu se pierde printre nisipuri arzatoare, asa sa fie a ta fiinta in lumea plina de-ntuneric, sa-mprastii pururi prin credinta: viata,pace si lumina !
  41. O gradina cu flori si bucurie e sufletul, o poveste cu multe mistere e viata, dar cel mai scump tezaur de pe pamant e DRAGOSTEA.
  42. Cand lacrima arde fierbinte pe obraz si salvarea nu vine, nu uita ca Domnul n-a plans in necaz, dar plange alaturi de tine !
  43. Nu dispera cand greul vietii te apasa, si nici nu plange pentru al tau destin, caci dupa suferinta viata-i mai frumoasa, cum dupa ploaie ceru-i mai senin !
  44. Dumnezeu e prea bun ca sa fie crud, prea intelept ca sa greseasca, prea puternic ca sa scape lucrurile de sub control, te iubeste prea mult ca sa te paraseasca !
  45. Dumnezeu a pus deoparte lucruri mari pentru tine! Traieste viata la maxim! Apreciaz-o la adevarata valoare, pentru ca viata e fragila si trecatoare !
  46. Invata nu mult, ci cu staruinta; roaga-te nu mult, dar cu credinta; iubeste nu mult, dar cu adevarat !
  47. Priveste la Isus, a carui dragoste e mai mare ca orice, si inima ta va fi inviorata in orice stramtorare…
  48. Rugaciunea nu este de a-L influenta pe Dumnezeu, ci de a schimba natura celui ce se roaga !!
  49. Fericirea nu este o destinatie, ci un mod de a calatori!
  50. Iubeste, caci numai iubind poti vedea frumusetile vietii, astfel vei fi mai fericit si orice obstacol il vei trece mai usor!
  51. Nu uita ca viata este o lupta, trebuie doar sa invingi cu un zambet lacrimile, cu intelegere cearta, cu bratele deschise pe cel ce te uraste, cu sinceritate pe cel ce te iubeste si vei vedea cum viata ta devine un drum spre fericire!
  52. Lasa-te modelat de mana Creatorului, pentru ca la sfarsit sa-ti dea chipul minunat de inger!
  53. Daca atunci cand crezi ca nu mai poti sa faci nimic, te-ai ratacit in pustiu si totul pare pierdut, aminteste-ti ca speranta este Dumnezeu!
  54. Inainte de a adormi da-I lui Dumnezeu toate ingrijorarile tale, oricum sta treaz toata noaptea, iar cand tu nu vei mai vorbi El iti va asculta inima!
  55. Un zambet nu se plateste, dar valoreaza mult, dureaza un moment, dar se pastreaza in minte intotdeauna; nimeni nu-i atat de bogat incat sa nu aiba nevoie de un zambet, dar nici atat de sarac incat sa nu-l poata oferi!
  56. Pe masura ce vei merge pas cu pas, EU voi deschide calea inaintea ta, El ne da suficienta lumina pentru astazi, suficienta putere pentru o zi… ISUS TE IUBESTE!
  57. Un zambet pretuieste mai mult decat aurul, pentru a-l oferi nu ne costa nimic, in schimb in ochii celui cel primeste valoreaza mult mai mult!
  58. Iubeste-L, daruieste-I tot ce e mai scump, “inima”, caci El(Isus) a fost cel care a platit mai intai pretul fericirii tale.
  59. Numara binecuvantarile, nu incercarile; numara zambetele, nu lacrimile; numara prietenii, nu dusmanii; in toate bazeaza-te pe Dumnezeu!
  60. Cand nu iti va mai ramane nimic decat Dumnezeu, vei descoperi ca Dumnezeu iti este de-ajuns!
  61. Nu-I spune lui Dumnezeu cat de mare e furtuna, ci spune-i furtunii cat de mare e Dumnezeu.
  62. Cerul este plin de raspunsuri la rugaciuni pe care nimeni niciodata n-a avut curajul sa le faca.
  63. Cand lucrurile par noroase adu-ti aminte de un lucru: e nevoie de ploaie pentru a obtine un curcubeu.
  64. Nu ezita sa incredintezi un viitor necunoscut unui Dumnezeu cunoscut.
  65. Pe picioarele tale vezi de ce esti in stare tu…pe genunchi vei vedea de ce e in stare Dumnezeu.
  66. M-am gandit ca vei avea nevoie sa te incurajeze cineva azi…si m-am rugat pentru tine.
  67. Cel mai bun sfatuitor e inima, cel mai bun invatator e timpul, cea mai buna carte e Biblia, cel mai bun prieten e Isus…alege ce-i mai bun…
  68. Ca sa poti sa-ti depasesti instinctele trebuie sa stii sa-ti controlezi viata !
  69. Fiecare raza de soare care-ti mangaie obrazul, fiecare adiere de vant, fiecare parfum de floare, fiecare ciripit de pasare, fiecare cantec de greier…reprezinta soapta  Tatalui ceresc, care vrea sa-ti aminteasca mereu si mereu:”Eu sunt cu tine, nicidecum n-am sa te las,cu niciun chip nu te voi parasi!”
  70. Ca albul crinilor in floare, ca roua ce luceste-n soare, ca lacrima in ochi curata, ca rugaciunea inflacarata, ca adevaru-n stralucire, ca gingasa neprihanire, ca dragostea cea mai duioasa, ca frumusetea mai frumoasa, asa sa iti fie intreaga viata !
  71. Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang !
  72. Daca stelele mai pot darui lumina, daca cerul mai ingaduie suflarea, e pentru ca Dumnezeu vrea sa-ti sopteasca: “Ai mare pret in ochii Mei!’
  73. Ranile facute de Dumnezeu se vindeca, dar sarutarile pacatului ucid.
  74. Atitudinea determina altitudinea!
  75. Esenta ispitei este chemarea de a trai independent de Dumnezeu!
  76. Daca vrei sa ai succes in viata, formeaza o echipa cu Dumnezeu!
  77. In adierea unui vant usor, cu dor si sfanta dragoste curata,vreau sa-ti trimit cel mai frumos ecou :”SA AI O NOAPTE  BINECUVANTATA!!”
  78. Nu te duce niciodata la culcare fara sa razuiesti mai intai felul cum ti-ai petrecut ziua, ce-ai facut rau sau bine, si iti vei da seama daca stii sa folosesti sau nu corect timpul care trece fara sa se mai intoarca !
  79. Noaptea incepe cu prima stea , ziua incepe cu prima raza de lumina, suferinta incepe cu prima lacrima, dar fericirea incepe cu DUMNEZEU
  80. Lumina ta sa straluceasca si viata ta sa infloreasca, iar Dumnezeu sa-ti daruiasca comori de har si fericire, de dragoste si de iubire !
  81. In aceasta noapte, stelele vor straluci in cinstea ta , luna va zambi pentru tine, iar ingerii iti vor canta!
  82. Cand anii zboara ca si fumul, sa-ti fie viata cu folos , prin Duhul Sfant sa-ti scrii albumul si bun si drept sa-ti fie drumul, spre ceruri cu Isus Hristos !
  83. Ploi de binecuvantari, rauri de fericire, stele de impliniri iti doresc, si Tatal nostru din cer sa te calauzeasca si sa iti pazeasca pasii zi de zi !
  84. Cand anii vietii ti s-au dus si simti ca n-ai putere…tu roaga-L pe Dumnezeu de sus sa iti dea mangaiere.
  85. As vrea sa fii o stea de biruinta, sa-nvingi in viata tot ce-i greu, sa ai nadejde, speranta si credinta, caci intr-o zi te vei intalni cu El, Mirele Emanuel!
  86. Ramai ce esti, nimic mai mult, pastreaza drumul in tacere, chiar daca lacrimi de durere te-or poticni, nu te opri, nu spune niciodata NU si nu uita, nu esti doar tu…
  87. Invata de la floare sa fii gingasa ca si ea, invata de la soare sa ai blandetea sa, invata de la pasari sa fii mereu in zbor, invata de la toate ca totul e trecator!!
  88. Cand viata este grea si binele s-a dus, traieste cu speranta ca in cer este Isus. Tine minte bine Isus ce a grait¨ cine crede in Mine va fi mantuit¨ !
  89. Daca sfarsitul zilei ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de “noapte buna” iti va incalzi inima!
  90. Cand Dumnezeu iarta, este vremea ca si noi sa uitam !
  91. Cei care numai degusta Cuvantul lui Dumnezeu, niciodata nu-i vor prinde gustul!
  92. Dumnezeu se bucura cand Ii ceri ajutorul si ai incredere in deciziile Lui pentru viata ta si Se umple de veselie cand te vede deplin multumit de ceea ce iti daruieste, esti comoara Lui cea mai de pret din lume , investitia Lui de timp, energie si iubire…
  93. Pretuieste fiecare moment pe care il ai, tine minte ca timpul nu asteapta pe nimeni, ieri a fost istorie, maine va fi mister , dar azi este un dar de la Dumnezeu, de aceea pretuieste-l!!
  94. Ochii sa-ti fie indreptati mereu spre biruinta, tu crede numai pentru ca cel care face totul e chiar Isus, nimic nu trebuie sa-ti rapeasca din inima ta bucuria mantuirii!
  95. Vreau ca tainica adiere a noptii sa te insoteasca, iar tot ce poate defini frumosul sa faca din visul tau un templu ingradit de trandafiri!
  96. Timpul petrecut cu Dumnezeu este o investitie in eternitate…
  97. Fericirea te face sa ramai placut, incercarile iti dau tarie, necazurile te fac uman, insa doar Domnul te ajuta sa mergi mai departe !
  98. Doresc ca pacea sa-ti fie prietenul cel mai bun, doresc ca increderea sa-ti fie toiagul de care sa te sprijini, si iti doresc ca credinta sa-ti dea aripi sa poti zbura mai usor !
  99. Un trandafir cat de frumos, el tot isi pierde fata, dar un prieten credincios ramane toata viata !
  100. Iubeste frumosul, admira placutul, lauda meritul, dar evita intotdeauna ura si dispretul.
Vizualizări: 276 | Adăugat de: sandutzug | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar