Acasă » 2017 » Ianuarie » 18 » Oamenii își fac timp pentru lucrurile cu adevărat importante pentru ei. E vorba de priorități.
11:25
Oamenii își fac timp pentru lucrurile cu adevărat importante pentru ei. E vorba de priorități.

Dacă cineva nu te vrea în viața sa, pleacă! Mai bine mai devreme decât mai târziu. Dacă o persoană nu își face timp să vorbească cu tine, nu ești importantă pentru ea. 

E vorba de priorități. Dacă ești o prioritate pentru cineva, acel cineva își va face oricând timp pentru tine, fără dar și poate.

Dacă ești o persoană importantă pentru cineva, nu se va uita în agendă dacă are timp să stea la o poveste cu tine, ci pur și simplu o va face!

Pentru că fiecare ne facem timp pentru oamenii importanți din viața noastră. 

Iar dacă ai găsit o persoană care să îți fie alături indiferent de timp, nu o lăsa așa ușor să plece. Nu o trata cu indiferență. Când are să se sature de indiferența ta și are să plece, o să-ți pară rău!

Era un citat pe care-l vedeam des pe facebook postat care spune așa: “Nu pierde luna, numărând stelele.”  De ce să pierzi oamenii importanți din viață, pe oamenii care sunt doar niște vizitatori în sufletul tău.  De ce să îți oferi inima persoanelor care nu dau doi bani pe tine, ci doar se folosesc de tine!?

Ai grijă cui îi oferi din regatul tău, pe cine lași în sufletul tău. S-ar putea ca să te rănească și să plece. S-ar putea să nu le pese de tine. 

Dacă ai găsit persoana cărei îi pasă de tine și ține mult la tine, nu o lăsa să plece!
Persoana care îți oferă o importanță aparte, este cea care vede ceva frumos în tine și demn de apreciat! 

Meriți pe cineva special alături de tine! Meriți să fii fericit, indiferent dacă ești frumos, urât, gras, slab, scund, înalt; indiferent de cum arăți, TU MERIȚI SĂ FII FERICIT ȘI APRECIAT!

Vizualizări: 403 | Adăugat de: sandutzug | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 0
avatar