Acasă » 2016 » Decembrie » 16 » Multumeste lui Dumnezeu pentru ceea ce ai si zambeste zilnic
11:01
Multumeste lui Dumnezeu pentru ceea ce ai si zambeste zilnic

Trezeste-te in fiecare dimineata si multumeste pentru ceea ce ai lui Dumnezeu. Esti un om fericit daca ai un acoperis deasupra capului, mancare in frigider, haine cu ce sa te imbraci in fiecare zi si de ce nu atunci cand iti faci micile placeri. Esti intradevar fericit atunci cand te gandesti ca ai asa un dar divin-VIATA312-750x750. Traieste-o din plin in fiecare secunda ca nu se stie cand se termina.

Gandeste-te ca sunt oameni care singurul lor acoperis sunt stelele si luna, oameni care nu am cu ce se imbraca, care umbla desculti sau cu vreo pereche de pantofi rupti, care au o frimitura de mancare o data la doua zile. Paradoxul este ca de multe ori acei oameni sunt mult mai fericiti decat multi dintre noi. Majoritatea dintre noi au uitat sa fie fericiti, au uitat cum este sa zambeasca si sa multumeasca lui Dumnezeu pentru tot ce au. Vad zilnic oameni care trec pe strada ca niste roboti, parca programati sa ajunga undeva, care nu stiu sa zambeasca ca vad soarele pe cer, sau sa miroasa o floare, sa imbratiseze pe cineva sau sa vorbeasca. In era care traim,nu stim altceva decat sa stam cu capul in jos si sa ne butonam telefoanele. Stiu oameni care sunt invalizi, imobilizati in scaune cu rotile si se bucura enorm de viata, zambesc zilnic, fac fotografii, socializeaza. De ce ei pot si noi care suntem sanatosi nu putem? Sa nu mai spun despre cazurile de cancer sau boli incurabile, cum se zbat acei oameni sa traiasca. Acest articol ar trebui sa ne puna un pic pe ganduri si sa actionam. Sa traim, sa fim fericiti cu ce avem, sa iubim, sa zambim zilnic si sa ne bucuram de darul divin pe care l-am primit de undeva de sus.

telefonjpg-64xbotu9qh-1

Priveste mereu ce este in jurul tau, bucura-te de viata, ajuta oamenii care au nevoie, ofera o imbratisare si o vorba buna celui care are nevoie de ea. Fericirea este inauntrul tau, nu o cauta inafara.

Atunci cand il ai pe Dumnezeu ai tot ce iti trebuie. Cele mai importante lucruri in viata sunt credinta si familia.

Traieste viata din plin si bucura-te de ea impreuna cu cei dragi tie.

 

 

Va multumesc!

Cu stima,

 Sandutzu Ghetivu

Vizualizări: 213 | Adăugat de: sandutzug | Rating: 5.0/3
Total comentarii : 0
avatar