Acasă » Arhiva intrărilor
  1. ¨Întreaga fiinţă, cu toate simţurile, cu mintea şi trupul, trebuie să fie implicată în închinarea adevărată.” – Jerry Kerns
  2. “Cel mai valoros lucru pe care îl fac Psalmii, pentru mine, este să exprime aceeaşi bucurie, în Dumnezeu, care l-a făcut pe David să danseze.” – C.S.Lewis
  3. “Când oamenii lui Dumnezeu încep să Îl laude şi să I se Închine, folosind metodele biblice pe care El le oferă, puterea prezenţei Lui vine printre oamnenii Lui într-o măsură mult mai mare.” – Graham Truscott
  4. “Dumnezeu trebuie să fie lăudat cu vocea, iar inima trebu ... Detalii... »
Vizualizări: 218 | Adăugat de: sandutzug | Data: 21 Mai 2017 | Comentarii (0)

  1. Dacã existã undeva un om mai incompetent ca mine, dar care-L cautã pe Dumnezeu mai sincer decât mine, pe acela îl va folosi Dumnezeu înaintea mea.
  2. Ceea ce altii dispretuiesc, Dumnezeu este incantat sa onoreze.
  3. Daca noi nu suntem dispusi sa participam la schimbare, Dumnezeu va cauta alti tineri, daca nu va gasi, El va astepta… alta generatie.
  4. Daca gasesc in mine o dorinta pe care nicio experienta din lumea asta nu o poate satisface, atunci cea mai probabila explicatie e aceea ca am fost creat pentru o alta lume.
  5. ... Detalii... »
Vizualizări: 273 | Adăugat de: sandutzug | Data: 21 Mai 2017 | Comentarii (0)

Majoritatea americanilor asociază această religie cu bărbaţii cu mai multe neveste. Aproximativ un sfert dintre votanţi au declarat că nu ar vota pentru un preşedinte mormon. Dincolo de politică şi campania electorală, mormonii sunt peste tot: "Cartea lui Mormon", un musical de pe Broadway realizat de creatorii South Park, Matt Stone şi Trey Parker, a obţinut săptămâna trecută, nouă premii Tony. Glenn Beck s-a convertit la mormonism, iar adolescenţii devorează în continuare Twilight Saga, scrisă de scritoarea mormonă Stephanie Lee Meyers. Iată câteva lucruri mai puţin cunoscute despre mormoni, prezentate de BusinessInsider.com. Unele dintre ele vin să explice cum a fost posibilă creşterea puternică a numărului de adepţi, în timpul secolului trecut.

A patra religie din SUA

1. Religia Mormonilor are una dintre cele mai mari creşteri printre cultele religioase din Statele Unite ale Americii. Cu 6 milioane de adepţi, mormonii reprezintă, în pre ... Detalii... »

Vizualizări: 254 | Adăugat de: sandutzug | Data: 06 Mai 2017 | Comentarii (0)

Religia mormonă a fost fondată mai puţin de 200 de ani în urmă de Joseph Smith. Acest om a pretins că a fost vizitat de Dumnezeu Tatăl şi de Iisus Hristos şi că i s-a spus că toate bisericile şi credinţele sunt false şi defăimătoare. Joseph s-a apucat apoi să fondeze o religie cu totul nouă care să pretindă că este “singura biserică adevărată de pe pământ”. Problema mormonilor este că învăţătura lor contrazice, modifică şi adaugă învăţăturii biblice. Creştinii nu au nici un motiv să creadă că Biblia nu este adevărată şi completă. A crede cu adevărat în Dumnezeu înseamnă şi a crede întru totul în Cuvântul Său, Biblia. Şi întreaga Scriptură este inspirată de Dumnezeu, ceea ce înseamnă că ea vine de la El (2 Timotei 3:16).

Mormonii cred că de fapt există 4 surse de inspiraţie divină în loc de unul singur. 1) Biblia, “atâta cât este tradusă corect”. Nu este clar la ce versete se face referire ca fiind incorect traduse. 2) Cartea lui Mormon a fost &ld ... Detalii... »

Vizualizări: 235 | Adăugat de: sandutzug | Data: 06 Mai 2017 | Comentarii (0)

 

 

Vizualizări: 225 | Adăugat de: sandutzug | Data: 03 Mai 2017 | Comentarii (0)

Imagini pentru Cum pot sã cunosc care este voia lui Dumnezeu pentru viaţa mea?

Există două modalităţi de a cunoaşte voia lui Dumnezeu pentru o situaţie anume: (1) Să fii sigur că ceea ce ceri sau vrei să faci nu este ceva ce Biblia interzice. (2) Să fii sigur că ceea ce ceri sau vrei să faci Îl va glorifica pe Dumnezeu şi te va ajuta să creşti spiritual. Dacă aceste două condiţii sunt asigurate dar Dumnezeu încă nu îţi dăruieşte ceea ce ceri – atunci este posibil ca să nu fie voia lui Dumnezeu ca tu să primeşti ceea ce ai cerut. Sau poate că doar trebuie să aştepţi ceva mai mult pentru asta. Cunoaşterea voii lui Dumnezeu este uneori dificilă. Oamenii vor de obicei ca Dumnezeu să le spună ce să facă – unde să lucreze, unde să locuiască, cu cine să se căsătorească etc. Romani 12:2 ne spune: "Să nu vă ... Detalii... »

Vizualizări: 349 | Adăugat de: sandutzug | Data: 03 Mai 2017 | Comentarii (0)

Imagini pentru Care este rostul vieţii?

Întrebare: Care este rostul vieţii?

Răspuns: 
Care este rostul vieţii? Cum pot să am o viaţă cu scop, împlinită şi cu satisfacţii? Voi avea vreodată posibilitatea să realizez ceva care să aibă semnificaţie în viaţa mea? Există atât de mulţi oameni care nu au încetat să se gândească la rostul vieţii lor. Ei se uită înapoi în timp şi se miră de ce relaţiile lor cu alte persoane au fost rupte sau de ce se simt atât de goi chiar şi după ce au obţinut tot ceea ce şi-au propus. Un jucător foarte celebru de baseball a fost întrebat ce şi-ar fi dorit să îi spună ceilalţi atunci când a început să joace baseball. Acesta a răspuns: "Îmi doresc ca să fi existat cineva atunci care să îmi fi spus că nu voi găsi nimic în momentul când voi ajunge în top." Multe ţeluri îşi descoperă goliciunea numai după ce au fost irosiţi ani de zile pentr ... Detalii... »

Vizualizări: 358 | Adăugat de: sandutzug | Data: 03 Mai 2017 | Comentarii (0)

Imagine similară

Întrebare: Ce este creştinismul şi ce cred creştinii?

Răspuns: 
1 Corinteni 15:1-4 spune: “Vă fac cunoscut, fraţilor Evanghelia, pe care v-am propovăduit-o, pe care aţi primit-o, în care aţi rămas, şi prin care sunteţi mântuiţi, dacă o ţineţi aşa după cum v-am propovăduit-o; altfel, degeaba aţi crezut. V-am învăţat înainte de toate, aşa cum am primit şi eu: că Hristos a murit pentru păcatele noastre, după Scripturi; că a fost îngropat şi a înviat a treia zi, după Scripturi.”

Pe scurt, aceasta este esenţa credinţei creştine. Creştinismul este unic între alte credinţe, întrucât presupune mai mult o relaţie decât o practică religioasă. În loc să adere la o listă cu obligaţii şi interdicţii, ţelul creştinului ... Detalii... »

Vizualizări: 372 | Adăugat de: sandutzug | Data: 03 Mai 2017 | Comentarii (0)

Întrebare: Există Dumnezeu? Există dovezi în sprijinul existenţei lui Dumnezeu?

Răspuns: 
Există Dumnezeu? Am găsit foarte interesant faptul că se acordă atât de multă atenţie acestui subiect. Ultimile statistici spun că peste 90% din populaţia lumii de astăzi crede în existenţa lui Dumnezeu sau a unei puteri superioare. Totuşi, discuţia este cumva generată de cei care cred că Dumnezeu există în dorinţa de a demonstra că El există cu adevărat. În ceea ce mă priveşte, cred că discuţia ar trebui să aibă o direcţie cu totul opusă.

În orice caz, existenţa lui Dumnezeu nu poate fi demonstrată sau negată. Chiar Biblia spune că noi trebuie să acceptăm prin credinţă că Dumnezeu există: “Şi fără credinţă este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie să creadă că El este, şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută” (Evrei 11:6). Dac ... Detalii... »

Vizualizări: 207 | Adăugat de: sandutzug | Data: 03 Mai 2017 | Comentarii (0)

Mesajul minerului

Maria era o fetita de zece ani care locuia in Chile. Dupa ce mama ei a murit, ea ii purta de grija tatalui ei. Acesta lucra in tura de noapte la o mina. Intr-o seara, pe cand pregatea pachetul cu mancare,a strecurat inauntru si o brosura evanghelistica ce o primise de la un misionar, sperand ca-i va aduce tatalui ceva alinare in durerea pricinuita de pierderea sotiei sale.
Pe la miezul noptii a inceput sa sune o sirena, chemand oamenii sa vina cu lopeti, pentru a cauta minerii prinsi intr-o prabusire subterana. Echipele de salvare au lucrat toata noaptea si la sfarsit i-au gasit pe mineri, dar prea tarziu. Toti cei opt mineri murisera sufocati. Privind la cei opt oameni, au observat ca murisera stand in cerc. Tatal Mariei avea in poala o brosura deschisa la ultima pagina, unde era explicat cu claritate planul de mantuire al lui Dumnezeu. Pe pagina aceea, tatal Mariei a scris ultimele sale cuvinte:”Draga Maria, cand vei citi aceste randuri, eu vo ... Detalii... »

Vizualizări: 251 | Adăugat de: sandutzug | Data: 02 Mai 2017 | Comentarii (0)

« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »