Acasă » 2017 » Octombrie » 28 » 10 versete care inveselesc inima si intaresc credinta
23:34
10 versete care inveselesc inima si intaresc credinta

child_nature_boy_smile_happy_sky_flowers_butterflies_68116_1920x1200

Uneori viata poate fi destul de dura. Acest lucru va poate intrista, deprima sau chiar va poate rani sufleteste. Exista situatii in care probleme apar una dupa alta si parca totul ti se intampla doar tie.

In aceste momente, avem nevoie de ceva pentru a ne inveseli si a ne intari. Si cine te poate intari si inveseli mai bine decat Dumnezeu?

Dumnezeu te iubeste iar Biblia este plina de versete si promisiuni minunate care te intaresc si iti redau pofta de viata! Ve-ti fi surprinsi de cat de bine va veti simti dupa ce cititi Cuvantul lui Dumnezeu, scrie Christian Post

Iata 10 versete din Biblie care va inveselesc si va intaresc in credinta:

Psalmul 27: 1 – „Domnul este lumina si mantuirea mea: de cine sa ma tem? Domnul este sprijinitorul vietii mele: de cine sa-mi fie frica?”

Psalmul 36: 5-6 – „Bunatatea Ta, Doamne, ajunge pana la ceruri, si credinciosia Ta, pana la nori. Dreptatea Ta este ca muntii lui Dumnezeu, si judecatile Tale sunt ca Adancul cel mare. Doamne, Tu sprijini pe oameni si pe dobitoace!”

Tefania 3:17 – „Domnul Dumnezeul tau este in mijlocul tau, ca un viteaz care poate ajuta; Se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui si nu va mai putea de veselie pentru tine.”

Matei 19:14 – „Si Isus le-a zis: „Lasati copilasii sa vina la Mine si nu-i opriti, caci Imparatia cerurilor este a celor ca ei.”

1 Petru 5: 6-7 – „Smeriti-va, dar, sub mana tare a lui Dumnezeu, pentru ca, la vremea Lui, El sa va inalte. Si aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre, caci El insusi ingrijeste de voi.”

Ioan 16:33 – „V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace in Mine. In lume veti avea necazuri; dar indrazniti, Eu am biruit lumea.”

Psalmul 119: 50 – „Aceasta este mangaierea mea in necazul meu: ca fagaduinta Ta imi da iarasi viata.”

Romani 8:28 – „De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau.”

Tit 2:11 – „Caci harul lui Dumnezeu, care aduce mantuire pentru toti oamenii, a fost aratat.”

1 Ioan 1: 9 – „Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curete de orice nelegiuire.”

 

Vizualizări: 284 | Adăugat de: sandutzug | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar